Уелнес фонд

Учредихме Уелнес фонда със следните цели:

  • за да постигнем равновесие чрез спорт и природосъобразен живот

  • за да постигнем отмора за духа и тялото

  • за да получим индивидуален баланс и нова енергия

Здравето ще Ви даде хармония!

На 12 и 13 септември 2009 година, с провеждането на тенис турнира Св. Св. Константин и Елена къп, поставихме началото на нашата инициатива Уелнес фонд.

Концепцията

Уелнес е начин на мислене, свързан с личната отговорност всеки един от нас да приеме грижата за здравето си като най-важната част от живота.

Уелнес философията обхваща всички сфери на съществуването ни - кариера, социално общуване, интелектуално развитие, емоционално състояние и дух. Тя предписва най-добрите начини за постигане на хармония - начин на хранене, поведение в обществото и кариерата и спорт.

Здравето ще ви даде хармония!

Хармония в природата - това е курортът Св. Св. Константин и Елена, съчетал уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Вековният парк с широколистна растителност, в комбинация с трикилометровата плажна ивица дават идеални условия за отмора на тялото и духа. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, йодните изпарения и лечебната минерална вода го правят първокласен морски и SPA курорт.В Св. Св. Константин и Елена човек става приятел на природата и постига баланс енергия си.

Уелнес фондът ще работи в следните насоки:

  1. Организиране на спортни събития.

  2. Консултации с експерти в различни области, които ще дават съвети за здравословно хранене, спорт и начин на живот.