Кариери

Благодарим Ви за интереса към „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“ АД

Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Повече от век мястото е предпочитано заради морето, лечебните минерални води, плажовете, красивата природа и чистия въздух. В портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД са хотелите - Астор Гардън, Вила Чинка, Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел Приморски, термален комплекс Аквахаус Термал & Бийч; Хотел Атлас и Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци.

С нарастващото портфолио от хотели нараства и нуждата от талантливи колеги. Ние търсим да наемем и развием служители, които със страст да продължат кариерата си в бранша. Ангажираме се да им предоставим възможности за израстване в рамките на компанията. Ако се присъедините към нашият екип ще се впуснете в пътешествие пълно с невероятни възможности.

Защо да изберете кариера в сферата на туризма?

  • Динамична среда, която няма да ви остави да скучаете;
  • Възможност да се запознаете и работите с различни хора, което ви изгражда като личност и ви прави по-добри в професията;
  • Една креативна индустрия, която ви стимулира да търсите иновативни решения;

Мениджър паркинги

30 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи мотивирана и отговорна личност на длъжност Мениджър паркинги.

Специалист ТРЗ и личен състав

28 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи отговорна и мотивирана личност за позицията Специалист ТРЗ и личен състав.

Мениджър организиране на събития/Event Manager

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи отговорна и мотивирана личност за позицията Мениджър организиране на събития/Event Manager.

Мениджър маркетинг и реклама

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи Мениджър маркетинг и реклама.

Асистент резервации

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи отговорна и мотивирана личност за позицията Асистент резервации.

Общ работник хотел

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг Ад търси да назначи Общ работник хотел.

Ваучерист

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си търсим да назначим отговорна и мотивирана личност на постоянен трудов договор на позиция Ваучерист.

Камериерка - целогодишно

10 Ноември 2022

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи Камериер/ка, целогодишно.