e02b0614343d27368b9d8a82e6b8abdb3268ac8b.jpg

Green Cottage

Св. Св. Константин и Елена - курортът съчетава по уникален начин спокойния си вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Днес той е един от най-атрактивните морски и спа курорти в Европа.

Място, където престоя е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения.

Седем лековити минерални извора. Над 100 годишни традиции в балнео и море лечението. Съвременни СПА центрове и модерни хотелски и жилищни комплекси. Това превръща Св. Св. Константин и Елена в несравнима дестинация за здраве и пълноценен начин на живот.

Green Cottage

Green Cottage е луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи, разположен в сърцето на първия български морски курорт - Св. Св. Константин и Елена. Основната концепция на къщите в Green Cottage е връзката с природата - в целия комплекс има запазени дървета, които осигуряват чист въздух, прохлада и естествен уют. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон.

V05_02 (edit).jpg

Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята и природата. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност - вашият дом е вашата крепост.

V06_05.jpg

Къщите са построени в модерен стил, с ексклузивни интериорни и екстериорни решения. Стандартната еднофамилна жилищна сграда в Green Cottage е на два етажа. Алея води до входа на сградата.

Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сграда. По външната фасада е използвана мазилка в бял цвят, HPL в сив цвят и сив камък по целия първи етаж.

Проектът включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чистият морски въздух и спокойствие. Green Cottage се намира само на 400 м от морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот. Всяка къща в Green Cottage е проектирана така, че да задоволява нуждите на една фамилия. Общата площ на всеки имот кореспондира с големината на застроената площ, осигурявайки ви пространство и комфорт. Къщите разполагат с веранди, които могат да се трансформират в зимна градина през студените месеци. Термопомпи с подово отопление ще се грижат за осигуряването на топлина през зимния сезон. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са разположени на юг/югоизток.

Допълнително удобство осигурява предвиденият гараж към всяка къща.

Къща тип 1

Двуетажна фамилна къща.

1-ви етаж: 107.50 кв. м.

2-ри етаж: 134.26 кв. м.

На разгърнато пространство от 107.50 кв.м. на първи етаж са разположени слънчева и просторна дневна с кухня, коридор, тоалетна, килер и веранда. На втори етаж на 134.26 кв. м. са разположени 3 спални като към всяка има прилежаща баня с тоалетна, перално помещение и коридор.

Къща тип 2

1-ви етаж: 61.88 кв. м.

2-ри етаж: 83.14 кв. м.

На разгърнато пространство от 61,88 кв.м. на първи етаж са разположени слънчева и просторна дневна с кухня, антре, тоалетна и веранда. На втори етаж на 83 кв.м. са разположени 3 спални с 2 бани и тоалетни и перално помещение.

Къща тип 3

Сутерен: 91 кв. м.

1-ви етаж: 112 кв. м.

2-ри етаж: 140 кв. м.

На разгърнато пространство от 91 кв.м. на ниво сутерен са разположени гараж с 2 паркоместа, перално помещение, котелно помещение и склад. На първи етаж на 112 кв. м. са разположени просторна дневна, кухня и тоалетна. На втори етаж на 140 кв. м. са разположени 3 спални като към всяка има прилежаща баня с тоалетна, дрешник и коридор.

Къща тип 4

Сутерен: 62 кв. м.

1-ви етаж: 80.89 кв. м.

2-ри етаж: 105.20 кв. м.

На разгърнато пространство от 62 кв.м. на ниво сутерен е разположен гараж с 2 паркоместа. На първи етаж на 80.89 кв. м. са разположени просторна дневна, кухня и тоалетна. На втори етаж на 105.20 кв. м. 2 спални, 1 детска стая 3 бани с тоалетна и дрешник.

Green Cottage е вдъхновен от природата, която го заобикаля. Чист въздух, слънце и море. В сърцето на най-зеления курорт. Не просто къща, а дом, сгушен в зеленина, тишина и спокойствие.

За повече информация:

T: +359 885 966 929

Facebook >>

Instagram >>