10 Ноември 2022

Ваучерист

Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Повече от век мястото е предпочитано заради морето, лечебните минерални води, плажовете, красивата природа и чистия въздух. В наши дни курортът Св. св. Константин и Елена развива традициите в морелечението, балнеологията и СПА туризма и вече е предпочитана кулинарна дестинация с класните си ресторанти. В портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД са хотелите в курорта Св. св. Константин и Елена - Астор Гардън, Вила Чинка, Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел Приморски, Термален комплекс Аквахаус Термал & Бийч, Аквахаус хотел и СПА; Хотел Атлас и Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци.

Във връзка с дейността си Св. св. Константин и Елена Холдинг АД търси да назначи отговорна и мотивирана личност на постоянен трудов договор на позиция Ваучерист.

Успешният за нас кандидат притежава:

 1. Висше образование – "Счетоводство” и/или “Туризъм” ;
 2. Професионален опит ще се счита за предимство;
 3. Езикова квалификация - добро владеене на английски език, с опция за водене на делова кореспонденция с туроператори;
 4. Добра компютърна грамотност - Word, Excel, хотелски софтуер;
 5. Отговорност, лоялност, умение за работа в екип.

Вашите основни задължения включват:

 1. Извършва предварителна и последваща проверка и контрол на всички въведени резервации на туроператори, следи за правилното им тарифиране и съответствие с предоставени от туроператора ваучери. При нужда извършва необходимите корекции.
 2. Комуникира с туроператори във връзка с предварителни и последващи плащания, свързани със задължения по договори и хотелски настанявания.
 3. Отговаря за текущото фактуриране на хотелски настанявания на ТО и за своевременното изпращане на кореспонденцията, свързана с това фактуририране към туристическите агенции.
 4. Изготвя периодични справки, свързани със сключените договори за хотелски услуги.

Какво предлагаме ние:

 • Целогодишна заетост;
 • Отлични условия за работа;
 • Конкурентно възнаграждение;
 • Пълен социален пакет - транспорт, изхранване.

Ако проявявате интерес към обявената позиция, кандидатствайте с автобиография.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване. Всички кандидати ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност и в съответствие със ЗЗЛД.