23 Януари 2023

Сервитьор/ка

Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Повече от век мястото е предпочитано заради морето, лечебните минерални води, плажовете, красивата природа и чистия въздух. В наши дни курортът Св. св. Константин и Елена развива традициите в морелечението, балнеологията и СПА туризма и вече е предпочитана кулинарна дестинация с класните си ресторанти. В портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД са хотелите в курорта Св. св. Константин и Елена - Астор Гардън, Вила Чинка, Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел Приморски, термален комплекс Аквахаус Термал & Бийч; Хотел Атлас и Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци.

Във връзка с дейността си за свое дъщерно дружество, компанията търси да назначи инициативна и отговорна личност за позицията:

СЕРВИТЬОР/КА

Вашите основни задължения и отговoрности включват:

  1. Посрещане и обслужване на гостите и запознаване с качествата на предлаганите храни и напитки.
  2. Отсервиране навреме и подготовка на масите за следващи гости. 4.Поддържане на добър търговски вид и безупречна хигиена на района, в който работи. 5.Активно участие при подготовка на търговската зала за работа.

Успешният кандидат за нас притежава:

  • Владеене на английски език;
  • Позитивност, енергичност и комуникативност;
  • Грижа и отговорност към гостите;
  • Умение за работа в екип;

Какво предлагаме ние:

  • Интересна, разнообразна и динамична работа в стабилна и постоянно развиваща се компания, която цени високо персонала си и инвестира в развитието му;
  • Възможност за дългосрочен ангажимент и професионална реализация;
  • Конкурентно възнаграждение;

Ако се идентифицирате с нашите изисквания, можете да кандидатствате за позицията, като изпратите актуална автобиография.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване.