12 Април 2022

Служител поддръжка басейни - химик

Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Повече от век мястото е предпочитано заради морето, лечебните минерални води, плажовете, красивата природа и чистия въздух. В наши дни курортът Св. св. Константин и Елена развива традициите в морелечението, балнеологията и СПА туризма и вече е предпочитана кулинарна дестинация с класните си ресторанти. В портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД са хотелите в курорта Св. св. Константин и Елена - Астор Гардън, Вила Чинка, Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел Приморски, Термален комплекс Аквахаус Термал & Бийч; Хотел Атлас и Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци.

Във връзка с дейността си за свое дъщерно дружество, компанията търси да назначи отговорна и мотивирана личност за позицията Служител поддръжка басейни - химик.

Основните задължения на позицията са:

 1. Отговаря за своевременното и качествено следене параметрите на водата;
 2. Анализира качеството на водата с подходящи средства и го коригира при нужда;
 3. Извършва предписаните по технология химически параметри на басейните и проверява за съответствието им с действащите стандарти;
 4. Следи за правилното използване на материали и химикали, уведомява Техническият ръководител при повреди, предлага контролни проверки;
 5. Изпълняване на текущи и планови почистващи дейности около басейните и прилежащите им части.

Изисквания към кандидатите:

 1. Средно образование.
 2. Опит на подобна позиция е предимство.
 3. Отговорност и лоялност при изпълнение на задълженията.

Ние Ви предлагаме:

 1. Постоянна заетост;
 2. Конкурентно възнаграждение;
 3. Пълен социален пакет и сигурност на работно място;
 4. Осигурено униформено облекло.

Ако се идентифицирате с нашите изисквания, можете да кандидатствате за позицията, като изпратите актуална автобиография.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗДЛ. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване.