Обекти под наем / Хотел под наем в к.к. Св. Св. Константин и Елена

„Свети Свети Константин и Елена Холдинг“ АД обявява че се отдава под наем Хотел, попадащ в нов Търговски център, представляващ мултифункционален комплекс за търговия, услуги и развлечения.

ОБЯВЛЕНИЕ

 

ОТНОСНО ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ХОТЕЛ В К.К. „СВЕТИ СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“, ГР. ВАРНА, ЧРЕЗ ПРЕГОВОРИ С ПОТЕНЦИАЛНИ НАЕМАТЕЛИ

„СВЕТИ СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА ХОЛДИНГ“ АД

 

ОБЯВЯВА

че се отдава под наем Хотел, попадащ в нов Търговски център, представляващ мултифункционален комплекс за търговия, услуги и развлечения.

Хотелът, ще бъде с категория 3 звезди, включващ 41 стаи, 10 студиа и 5 апартамента, разположени на два етажа. Помещенията за настаняване са обзаведени с комфортни мебели и притежават неповторима атмосфера.

Хотелът се отдава под наем, при следните условия:

- Степен на завършеност - напълно завършен, обзаведен и оборудван;

- Срок на договора за наем – минимум 3 години, с опция за удължаване за 2 години при предоговаряне;

- Начало на наемния срок - при снабдяване на сградата със удостоверение за въвеждане в експлоатация и прогнозна дата на отваряне на обекта- м. юни 2019 г.;

- Наемна цена – кандидадът следва да предложи размер на годишна наемна цена отдавания под наем обект;

- Договорът за наем се сключва с предложилия най-висока цена и този, който има  подходящи  търговски профил и репутация, бизнес намерения и предложение за обезпечение на доброто  изпълнение на задълженията си за заплащане на наемни вноски по договора за нем, както и опит в експлоатацията на търговски обекти-хотели;

- Наемодателят има право да прави преценка и на имущественото състояние и финансова обезпеченост на  кандидатите, като договор за наем може да бъде сключен и с лице, което не е предложило най-висока цена, но има добра финансова обезпеченост и/или по-добър опит в експлоатацията на търговски обекти-хотели.

Хотелът се помещава в Търговски център, който предстои да отвори врати в началото на лято 2019 г. и предлага разнообразие от търговски площи, обособени в магазини, ресторанти, банков офис и закрит паркинг, осигуряващ удобство за всички посетители и гости. Сградата е с модерен дизайн съчетаващ стил, комфорт и изискан уют. Неговата отлична локация - в красивия черноморски курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена край гр. Варна, го превръща в подходящо място за отдих, бизнес и забавления.        

Всички желаещи потенциални наематели са поканени и следва да депозират своите оферти на адрес к.к. Св.Св.Константин и Елена, Административната сграда, където ще бъде предоставена допълнителна информация и условията на наемни правоотношения, заедно с останалите характеристики за отдавания под наем хотел.

За повече информация:

Т: 052/383900
e-mail: office@stconstantine.bg